dimarts, 4 de març del 2008

6 de Març surt al carrer i aturarem Bolonya


A dia d’avui, aquest és el seguiment de les mobilitzacions no només a Catalunya sinó a moltes de les universitats afectades per la LOU i els Reials Decrets:

Universitat Autònoma

  • A la Facultat de Traducció i Interpretació els estudiants i el professorat han rebutjat el Grau que volien implantar des de el Rectorat.
  • A la Facultat de Comunicació s’ha paralitzat l’elaboració del grau pels estudiants i els professors.
  • La CGT i l’Assemblea contra la Precarietat convoquen als professors laborals a la vaga el dia 6 per reclamar condicions laborals dignes, estables, perquè la gent faci una feina docent i investigadora de qualitat i sobretot: més democràcia al govern de la universitat.
  • Una quarantena d’estudiants ocupen des del migdia la facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat Autònoma de Barcelona. Un centenar d’estudiants s’han concentrat a les portes de la facultat amb la intenció d’acampar. A l’hora d’escriure aquest redactat, els Mossos d’Esquadra han carregat diversos cops contra els estudiants acampats i finalment han desallotjat la facultat.
  • Al Campus de Mundet de la UB s’ha convocat vaga pel dia 6 de març
  • A la Facultat d’Història de la UB s’ha convocat vaga des de dilluns. Avui s’han paralitzat completament les classes.
  • A la Universitat de Santiago de Compostela han estat un mes i mig de vaga contra la LOU i els nous plans d’estudi.
  • Al Pais Valencia, a Perpinyà, Euskadi, a Andalusia, a Galícia, a Madrid, hi ha mobilitzacions contra la LOU, el Reial Decret i Bolonya.

Surt al carrer i aturarem Bolonya!

Derogació de la LOU o del Reial Decret, ja!

La Plataforma Mobilitzadora en Defensa de la Universitat Pública enterrarà simbòlicament la Universitat pública, les llicenciatures i les diplomatures durant la roda de premsa de presentació de la manifestació que organitzarà per al 6 de març.

Lloc i hora: dimarts 4 a les 12 del migdia, davant del Departament d’Innovació, Universitat i Empresa (DIUE) de la Generalitat de Catalunya (Via Laietana 33).

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dades personals

www.guerrilla-travolaka.blogspot.com